""

domingo, 8 de junio de 2008

Pestol.

Deambulando por ahí, encontré este vídeo denuncia. No creo que necesite muchos comentarios. Yo lo visioné en la pagina de un Músico, poeta y loco muy cuerdo. Seguiré sin duda visitándolo. En estos días, en que ando reflexionando sobre el papel de la izquierda transformadora, creo que podré encontrar materia de iluminación en sus comentarios.

2 comentarios:

Cèlia dijo...

La transformació que s'ha fet de l'anunci és molt bo i molt més real que l'original. Segons Eduard Punset (recomano el seu llibre de la felicitat) i, segons la perspectiva geològica del temps, estem a les portes de viure 200 anys. Explica que estem fets un 90% d'àtoms eterns. Quin món més estrany, penso. La ciència ens allarga la vida però... a costa de què? per a què? Uns busquen solucions en la poesia, d'altres en compromisos socials, d'altres en la política... i tots ens trobem de tant en tant trucant la mateixa porta que ningú ens deixa entrar. Et tornaré a venir a visitar, molt interessant!

Joan dijo...

cada cop m'emprenya més que aquestes grans corporacions que posen i treuen governs facin servir aquesta èpica barrejada amb poesia. alteren el sentit natural de les coses, fins i tot aquestes. Això em recorda que no fa gaire vaig sentir, no sé si éren publicistes o sociòlegs, que s'ha abusat tant de relacionar el color verd amb les coses naturals que ja li han tret el sentit i s'estan buscant altres colors per relacionar-los amb l'ecologia. El mercat ens devorarà com a persones.

Publicar un comentario